Forrás: konyhakiállítás_2019

Ahol szárnyalhat a fantáziánk – Konyhakiállítás 2020

Érintésre nyíló borhűtő, gondolatolvasó kávéfőző, láthatatlan indukciós főzőlap: a 11. Konyhakiállításon olyan világszínvonalú újdonságokkal, ötletekkel, termékekkel és megoldásokkal találkozhatunk, melyekkel korábban még soha!

A szakma hazai képviselői itt mutatják be először legfrissebb bútoraikat, kis- és nagygép újdonságaikat, eszközeiket a nagyközönség számára. Kiránduljunk a legújabb trendek, konyhatechnológiák és berendezések rengetegében, szívjuk magunkba a szakértők milliónyi ötletét, és találkozzunk a gasztronómia világának legizgalmasabb hazai képviselőivel.

Forrás: konyhakiállítás_2019

Ott lesz az eseményen többek között Dobó Ági, Wossala Rozina, Borbás Marcsi, Mautner Zsófi, Steiner Kristóf, Jancsa Jani, Hokama-san a Kitchen Factory séfje és Jókuti András is, akik színes színpadi gasztro programokkal és bemutatókkal készülnek 2020. február 28. és március 1. között, három napon keresztül a Budapest Arénában.

Színezd újra a konyhád!

A tökéletes konyha az önfeledt alkotás “oltára”, egy olyan központi helyiség az otthonunkban, ami nem csupán főzésre alkalmas helyszín, de további gasztronómiai kalandozásokra inspirál. Ezért fontos, hogy ne csak a funkcionalitást tartsuk szem előtt a tervezéskor, hanem teret engedjünk a személyiségünk kibontakozásának. Az idei Konyhakiállítás része lesz egy különleges enteriőr, ami a Pantone szakértői által az év színének választott Classic Blue árnyalatot kelti életre.

Gasztronómia a szabad ég alatt

A szabadtéren való sütögetés, étkezés iránti rajongás egyidős az emberiséggel, így 2020-ra a teraszra költöző nappali után a konyha is helyet követel magának a szabad ég alatt. Tudtuk például, hogy az úgynevezett kültéri konyha jóval több, mint egy kerti grillező? Tulajdonképpen egy kompletten felszerelt nyitott konyhát jelent. Az idei kiállításon ezt is testközelből szemügyre vehetjük.

Egy saját baristát otthonra?

A gasztronómia igazi rajongói nem elégszenek meg néhány fazékkal, serpenyővel és egy hőlégkeveréses sütővel. Az igényeket követve olyan eljárások és kellékek váltak elérhetővé, melyekkel saját otthonunk mesterszakácsai lehetünk: karnyújtásnyira kerülnek a zamatos sous vide vagy éppen a hosszan, szárazon érlelt omlós húsok, a tökéletesre sütött kenyerek vagy éppen az egészséges, roppanós és vitaminban gazdag zöldségek. A kiállítótérben megtaláljuk majd az ehhez szükséges multifunkcionális okoseszközöket.

Ne távozzunk üres kézzel!

A nyeremények sem maradnak el, ezért érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert fődíjként egy 2 millió Ft értékű egyedi konyhabútor is gazdára talál február 28. – március 1. között a Budapest Arénában.


Kapcsolódó anyagok:

Szamurájok és kardok a konyhában!

Modern mini kertek és bezöldült nappalik – Zöld trend ízelítő

Butikhotel hangulat a saját fürdőszobánkban

(Összesen ennyien olvastátok: 571 , ma: 1 )
További cikkek - Világjáró

Már épül Magyarország első úszófaluja

Mivel a vízparti telkek, lakóhajók és úszó házak egyre keresettebbek az elmúlt...
Teljes cikk