Szép idő esetén, már Váci utcára nyíló teraszon fogad minket a Buddha-Bar brand, exkluzív és egzotikus ázsiai hangulata. Belépve az étterembe pedig úgy érezhetjük, hogy egészen Japánig vagy Indiáig repültünk egy szempillantás alatt.
A hangulatos és elegáns arany-vörös-fekete enteriőr megalapozza a hangulatot és megfelelő környezetet nyújt a tányérokon érkező Japán, Kína, Thaiföld és India izgalmas ízeihez, melyeket egy csipetnyi franciasággal egyenlítettek ki.
A Sunday Brunch a 19. század végén alakult ki és kezdetben 11 órakor volt itt az ideje. Akkoriban úgy ismerték mint az Osztrák-Magyar Monarchia által bevezetett gábli. Mára a Sunday Brunch ideje egyre inkább eltolódott a déli harangszó felé.
A Raymond Visan által megálmodott Buddha-Bar brand már az egész világon jelen van. Budapesten pedig a pompás Klotild Palota falai között kapta meg helyét. A Buddha-Bar Budapest Étterem különlegessége, hogy ázsiai fúziós konyhájának ínyencfogásait már Sunday Brunch keretében is megízlelhetjük, vasárnaponként 12 és 16 óra között.
Fix áron választhatjuk a Classic Brunch-ot 8 900 forintért, mely tartalmaz egy üdvözlő koktélt, valamint korlátlan ásványvíz és üdítő fogyasztást; illetve a Deluxe Brunch-ot 10 900 forintért, melybe beletartozik egy üdvözlő koktél, korlátlan ásványvíz, üdítő, pezsgő, sör, bor fogyasztás, valamint egy kávé és tea.
Akik vevők egy újfajta ízélményre és szeretik jó ételekkel megünnepelni a vasárnapokat, azok rendkívül gazdag sushi választékból szemezgethetnek, frissen készülő főételekből válogathatnak. Lazac sashimi, miso leves, tavaszi tekercsek, marha és disznóhús ételek, csirke különlegességek, hogy csak párat említsünk.
További információra és asztalfoglalásra a restaurant@buddhabarhotel.hu címen van lehetőségünk.
Nagyon jó a megújult vjm. Könnyen áttekinthető. Érdekesek a cikkek, és nem utolsósorban büszke vagyok arra aki írta. Adi