prime
Prime Stakehouse

Füstölt lazac és Challans-i kacsamell – Új étlap koncepció a Prime Steakhouseban!

A Magyarországon kívül is fogalommá vált Prime Steakhouse, a húsevők fellegvára, a World Luxury Restaurant Awards "Legjobb steakhouse" hazai győztese most látta elérkezettnek az időt az étterem ételkínálatának és az étlap koncepciójának megújítására.

A legnagyobb változás a több mint 30 féle új ételkülönlegesség mellett, hogy az étterem ételkínálata ebéd-és vacsoraidőben eltérő lett. Igazodva a vendégek – gyorsabb elkészítésű és kímélőbb mennyiségű – ebéd igényéhez, munkanapokon 12-15 óra között kisebb ételválasztékkal, kímélőbb adagokkal és sokkal kedvezőbb árakkal várják a vendégeket. Az étlapon eddig kizárólag a steakeké volt a főszerep. Az új alapanyagok bevezetésévével és a választék kibővítésével a vezetők nyitottak azok felé a vendégek felé is, akik szeretik a Prime feelinget, az elegáns környezett, de a kiadós steakek helyett a szárnyasokat, a halakat, vagy a könnyebb fogásokat részesítik előnyben. Mostantól a kemencében sült bébi csirke, a Challans-i kacsamell, a tőkehalfilé, a skót füstölt lazac, a bouchot kagyló vagy a friss szarvasgombás papardelle is állandó szereplője az étlapnak.

Gondolva a hölgyekre, vagy a visszafogottan étkező urakra, több salátát is főételként kínálnak. A serpenyőben sült vörös tonhal, apirított Angus bélszín, vagy a roston sült libamáj, a Fazekas László chéf által megálmodott saláta kompozícióval érkezik. Mivel a Prime Steakhouse neve már nem csak Magyarországon fogalom, ezért egyre több az olyan igényes külföldi vendégük, akik preferálják a színvonalas és elegáns környezetet, ahol szívesen fogyasztják a magyar klasszikusokat, a gulyáslevest, a fácán consomét vagy a tökéletesre sütött libamájat, ezért ezek az ételek is szerepet kaptak az új étlapon.

Az új ételek beillesztése során figyelembe vették a visszatérő törzsvendégeik igényeit, így került fel az új étlapra a kaviár, a pirított Szent Jakab kagyló, a sült csontvelő, vagy az OSCAR Filet Mignon, de a köretek és a mártások között is számos újdonságot találni. Az étlap megújulása az étterem bástyáját, a steakeket se hagyta érintetlenül. A Prime steak kínálata már nehezen bővíthető, – 4 földrészről érkeznek az olyan kiváló minőségű húsok, mint az Argentin Angus, az amerikai OMAHA és USDA, vagy az Ausztrál WAGYU – így koncepció váltás a steakek kísérőit, a köreteket és a szószokat érintette, mivel az új koncepcióban a steakek ára ezeket már tartalmazza. A vendégek több mint 20 féle köretből és 10 féle szószból választhatnak kedvükre.

A koncepció váltás és az új ételek összeállítása során nem hagyták figyelmen kívül az ételallergiás, vagy glutén-laktóz érzékeny vendégeket sem. Mostantól ők egy egész oldalnyi ételkínálatból választhatnak. A Prime Stakehouse vegetáriánus vendégei se maradnak éhesen, mert humuszt, tofut, padlizsán salátát tartalmazó vegetáriánus tállak, grillezett sajtok, halak és tészták készülnek számukra.

Az étlap megújulása magával hozta, a desszertlap változtatását is. A 12 féle desszert mellé sajtválogatások, a legnépszerűbb desszertborok, valamint kávé alapú italkülönlegességek is felkerültek, megkönnyítve ezzel a vendégeknek a vacsora tökéletes befejezését. Ami biztosan nem változott, az a magas minőség. Mindegy, hogy steaket rendelünk, vagy egy új ételt választunk, garantált a kifogástalan elkészítés, az igényes tálalás, a profi, figyelmes kiszolgálás, azaz minden adott egy tökéletes gasztronómiai élményhez egy elegáns környezetben.


A Prime Steakhouse új étlapbevezető akciójában február 19-23 között az ételek árából 10% kedvezményt biztosít!

Prime Steakhouse

Budapest, V. Sas u.18.

Asztalfoglalás: +36 70 331 8666

Honlap: primesteakhouse.hu

(Összesen ennyien olvastátok: 1 176 , ma: 1 )
Címkék a cikkből:
,
További cikkek - Világjáró

Családdal Ras Al Khaimah-ban – Rixos Bab Al Bahr

Mesés homokos tengerparton egy különleges, családbarát, all-inclusive üdülőhely várja a nyaralni vágyókat....
Teljes cikk